top of page

Opruimdagen 21 en 22 februari 2015

De opruimdagen werden een denderend succes. Er kwamen heel veel vrijwilligers opdagen die zich met volle overgave op het werk stortten.

Er werden dakruiten gekalkt, ijzeren buizen doorgeslepen en in een container gedragen, de ruimtes onder de bloembedden werden opgeruimd, de zijkanten van de vijver werden proper gemaakt, kasseien werden terug geplaatst die los lagen door de graafwerken, er werd heen en weer gereden naar het containerpark, enz enz...

Ook de vogels werden natuurlijk verzorgd en er werden zelfs ketels soep gebracht voor de vrijwilligers ...

Iedereen, van klein naar groot, droeg een steentje bij en maakte dat dit weekend telde. Het is onmogelijk om alles wat gebeurde of iedereen op te noemen maar we willen in elk geval alle mensen die zich voor de opvang hebben ingezet een welgemeende "bedankt!" sturen. We staan weer een stapje dichter bij de opendeurdag.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page