Opruimdagen 21 en 22 februari 2015

February 22, 2015

De opruimdagen werden een denderend succes. Er kwamen heel veel vrijwilligers opdagen die zich met volle overgave  op het werk stortten. 

Er werden dakruiten gekalkt, ijzeren buizen doorgeslepen en in een container gedragen, de ruimtes onder de bloembedden werden opgeruimd, de zijkanten van de vijver werden proper gemaakt, kasseien werden terug geplaatst die los lagen door de graafwerken, er werd heen en weer gereden naar het containerpark, enz enz...

 

Ook de vogels werden natuurlijk verzorgd en er werden zelfs ketels soep gebracht voor de vrijwilligers ...

 

Iedereen, van klein naar groot, droeg een steentje bij en maakte dat dit weekend telde. Het is onmogelijk om alles wat gebeurde of iedereen op te noemen maar we willen in elk geval alle mensen die zich voor de opvang hebben ingezet een welgemeende "bedankt!" sturen. We staan weer een stapje dichter bij de opendeurdag.

Please reload

Featured Posts

Niet voor gevoelige lezers...Het verhaal van Puco

August 18, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

September 11, 2016

March 28, 2015

February 14, 2015

January 31, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload