top of page

Beauty, Jinx, Marie en Jozef

Jinx is een jonge grijze roodstaart van ongeveer 8 maanden die bij ons werd binnen gebracht. Zoals altijd zochten wij een nieuw baasje die perfect bij hem paste. Die persoon vonden we in iemand die al een jaar op de wachtlijst stond en het geduld had om te wachten op "die ene juiste vogel". Het klikte onmiddellijk en na een paar bezoeken mocht Jinx mee, op proef, naar zijn nieuwe thuis.

Jinx.jpg

Beauty is een wat dominante ara die samen met een soortgenoot leefde. Door zijn dominante gedrag konden ze echter niet samen blijven en kwam hij bij ons in de opvang. Wij zullen aan zijn gedrag werken en nadien bekijken of hij vrij kan komen voor adoptie of een blijvertje wordt

Beauty.jpg

Marie en Jozef, zijn oratrix magna, een prachtige amazonesoort. 7 vogels, 3 oratrix magna en 4 blauwvoorhoofdamazones, werden bij ons afgestaan door een kweker. Hun leeftijd varieert tussen de 16 en de 40 jaar. Deze vogels zijn blijvertjes en komen in aanmerking voor peter- of meterschap.

Marie en Jozef.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page