Beauty, Jinx, Marie en Jozef

Jinx is een jonge grijze roodstaart van ongeveer 8 maanden die bij ons werd binnen gebracht. Zoals altijd zochten wij een nieuw baasje die perfect bij hem paste. Die persoon vonden we in iemand die al een jaar op de wachtlijst stond en het geduld had om te wachten op "die ene juiste vogel". Het klikte onmiddellijk en na een paar bezoeken mocht Jinx mee, op proef, naar zijn nieuwe thuis.

Beauty is een wat dominante ara die samen met een soortgenoot leefde. Door zijn dominante gedrag konden ze echter niet samen blijven en kwam hij bij ons in de opvang. Wij zullen aan zijn gedrag werken en nadien bekijken of hij vrij kan komen voor adoptie of een blijvertje wordt

Marie en Jozef, zijn oratrix magna, een prachtige amazonesoort. 7 vogels, 3 oratrix magna en 4 blauwvoorhoofdamazones, werden bij ons afgestaan door een kweker. Hun leeftijd varieert tussen de 16 en de 40 jaar. Deze vogels zijn blijvertjes en komen in aanmerking voor peter- of meterschap.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

ADRES

Bruggestraat 200A

8730   Oedelem

TEL : +32-(0)50/32.05.03

GSM: +32-(0)486/606.284

Donaties Nally's Papegaaien opvang

rekeningnr.

BE66-0689-0058-8443
  • Facebook Metallic
© 2014 VZW Nallyspapegaaienopvang