Beauty, Jinx, Marie en Jozef

October 2, 2014

Jinx is een jonge grijze roodstaart van ongeveer 8 maanden die bij ons werd binnen gebracht. Zoals altijd zochten wij een nieuw baasje die perfect bij hem paste. Die persoon vonden we in iemand die al een jaar op de wachtlijst stond en het geduld had om te wachten op "die ene juiste vogel". Het klikte onmiddellijk en na een paar bezoeken mocht Jinx mee, op proef,  naar zijn nieuwe thuis. 

 

 

Beauty is een wat dominante ara die samen met een soortgenoot leefde. Door zijn dominante gedrag konden ze echter niet samen blijven en kwam hij bij ons in de opvang. Wij zullen aan zijn gedrag werken en nadien bekijken of hij vrij kan komen voor adoptie of een blijvertje wordt

 

 

Marie en Jozef, zijn oratrix magna, een prachtige amazonesoort. 7 vogels, 3 oratrix magna en 4 blauwvoorhoofdamazones, werden bij ons afgestaan door een kweker. Hun leeftijd varieert tussen de 16 en de 40 jaar. Deze vogels zijn blijvertjes en komen in aanmerking voor peter- of meterschap.

 

Please reload

Featured Posts

Niet voor gevoelige lezers...Het verhaal van Puco

August 18, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

September 11, 2016

March 28, 2015

February 14, 2015

January 31, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags